Transmision Hidraulik – Seria IY3

Përshkrim i produktit:

Disqet Hidraulike Transmisioni Seria IYpërmban dimension të vogël radial, peshë të lehtë, çift rrotullues të lartë, zhurmë të ulët, efikasitet të lartë fillestar, stabilitet të mirë me shpejtësi të ulët dhe ekonomik të mirë.Ne kemi plotësuar përzgjedhjet e transmetimeve të ndryshme për aplikacione të ndryshme.Jeni të mirëpritur të ruani fletën e të dhënave për referencën tuaj.


 • Kushtet e pagesës:L/C,D/A,D/P,T/T
 • Detajet e produktit

  Etiketat e produktit

  Disqet e transmisionit hidraulikSeritë IY përdoren gjerësisht nëinxhinieri ndërtimi,makineri hekurudhore, makineri rrugore,makineri anijesh,makineritë e naftës,makineri për nxjerrjen e qymyrit, dhemakineri metalurgjike.Boshti dalës i transmetimeve hidraulike të serisë IY3 mund të përballojë ngarkesë të madhe radiale dhe boshtore të jashtme.Ato mund të funksionojnë me presion të lartë, dhe presioni i lejueshëm i prapambetur është deri në 10 MPa në kushte të vazhdueshme pune.Presioni maksimal i lejuar i shtresës së tyre është 0.1 MPa.

  Konfigurimi mekanik:

  Transmetimi përbëhet ngamotor hidraulik, kuti ingranazhesh planetare,frena e diskut(ose pa frenim) dheshpërndarës me shumë funksione.Tre lloje të boshtit të daljes janë për zgjedhjet tuaja.Modifikimet e personalizuara për pajisjet tuaja janë të disponueshme në çdo moment.

   transmisiong pa frena IY3 strucboshti i daljes i transmisionit IY3

   

  Seria IY3Transmision HidraulikParametrat kryesorë:

  Model

  Zhvendosja totale (ml/r)

  Çift rrotullues i vlerësuar (Nm)

  Shpejtësia (rpm)

  Modeli i motorit

  Modeli i kutisë së shpejtësisë

  Modeli i frenave

  distributor

  16 MPa

  20 Mpa

  IY3-700***

  693

  1358

  1747

  1-80

  INM1-100

  C3(i=7)

  Z13

  D31,D60***

  D40,D120***

  D47,D240***

  IY3-1000***

  1078

  2113

  2717

  1-80

  INM1-150

  IY3-1700***

  1701

  3273

  4028

  1-80

  INM1-250

  IY3-2200***

  2198

  4229

  5437

  1-80

  INM1-320

  IY3-2000***

  1908.5

  3742

  4811

  1-85

  INM2-350

  C3D (i=5.5)

  Z23

  D31,D60***

  D40,D120***

  D47,D240***

  IY3-2500***

  2337.5

  4583

  5892

  1-65

  INM2-420

  IY3-2750***

  2711.5

  5316

  6835

  1-60

  INM2-500

  IY3-3400***

  3426.5

  6593

  8476

  1-45

  INM2-630

   

   


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • PRODUKTET LIDHUR