• hidraulike zgjasin funksionimin tuaj
  • personalizoni çikrikun për ta optimizuar
  • banderola e shpikjes 3

ini hidraulike

Specializohet në projektimin dhe prodhimin e çikrikëve hidraulikë, motorëve hidraulikë, pajisjeve të transmetimit dhe rrotullimit dhe kutive të shpejtësisë planetare për më shumë se njëzet vjet.Ne jemi një nga furnizuesit kryesorë të aksesorëve të makinerive të ndërtimit në Azi.Përshtatja për të optimizuar dizajnet e zgjuara të klientëve është mënyra jonë për të qëndruar të fortë në treg.

Lexo më shumë

punëtori dixhitale

  • Departamenti i Kërkimit dhe Zhvillimit Hidraulik INI001
    • Punishtja Hidraulike INI
    • Punëtori për robotë

lajmet e kompanisë