на Хидрауличен менувач – Серија IY3 |INI Hydraulic

Хидрауличен менувач – Серија IY3

Опис на производот:

Хидраулични преносни погони од серија IYсе карактеризираат со мала радијална димензија, мала тежина, висок вртежен момент, низок шум, висока ефикасност при стартување, добра стабилност при мала брзина и добра економичност.Направивме избор на различни преноси за различни апликации.Добредојдени сте да го зачувате листот со податоци за ваша референца.


 • Услови на плаќање:L/C,D/A,D/P,T/T
 • Детали за производот

  Ознаки на производи

  Погони за хидрауличен менувачIY сериите се широко користени воградежно инженерство,железничка механизација, патна механизација,бродски машини,нафтени машини,машини за ископ на јаглен, имашини за металургија.Излезното вратило на хидрауличните преноси од серијата IY3 може да издржи големо надворешно радијално и аксијално оптоварување.Можат да работат при висок притисок, а дозволениот повратен притисок е до 10MPa при континуирани работни услови.Максималниот дозволен притисок на нивната обвивка е 0,1 MPa.

  Механичка конфигурација:

  Преносот се состои одхидрауличен мотор, планетарен менувач,диск сопирачка(или без кочница) имултифункционален дистрибутер.Три типа на излезна осовина се за вашиот избор.Прилагодени модификации за вашите уреди се достапни во секој момент.

   менувач без кочница IY3 структурапренос IY3 излезна осовина

   

  Серијата IY3Хидрауличен менувачГлавните параметри на s:

  Модел

  Вкупно поместување (ml/r)

  Номинален вртежен момент (Nm)

  Брзина (вртежи во минута)

  Мотор модел

  Модел на менувач

  Модел на сопирачки

  Дистрибутер

  16 MPa

  20 MPa

  IY3-700***

  693

  1358 година

  1747 година

  1-80

  INM1-100

  C3(i=7)

  Z13

  D31, D60***

  D40, D120***

  D47, D240***

  IY3-1000***

  1078

  2113 година

  2717

  1-80

  INM1-150

  IY3-1700***

  1701 година

  3273

  4028

  1-80

  INM1-250

  IY3-2200***

  2198 година

  4229

  5437

  1-80

  INM1-320

  IY3-2000***

  1908.5

  3742

  4811

  1-85

  INM2-350

  C3D (i=5,5)

  Z23

  D31, D60***

  D40, D120***

  D47, D240***

  IY3-2500***

  2337,5

  4583

  5892

  1-65

  INM2-420

  IY3-2750***

  2711,5

  5316

  6835

  1-60

  INM2-500

  IY3-3400***

  3426,5

  6593

  8476

  1-45

  INM2-630

   

   


 • Претходно:
 • Следно:

 • ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ