• хидраулично продолжување на вашата работа
  • приспособете го крилото за да го оптимизирате
  • банер за пронајдок 3

ini хидраулични

Специјализирана за дизајнирање и производство на хидраулични макари, хидраулични мотори, уреди за пренос и вртење и планетарни менувачи повеќе од дваесет години.Ние сме еден од водечките добавувачи на додатоци за градежни машини во Азија.Приспособувањето за оптимизирање на генијалните дизајни на клиентите е наш начин да останеме робусни на пазарот.

Прочитај повеќе

дигитална работилница

  • Оддел за хидраулично истражување и развој на INI001
    • Хидраулична работилница INI
    • Работилница за роботи

вести од компанијата