IYJP Custom Made Capstan – ***C

Опис на производот:

Хидрауличен капстан– Серијата IYJ-P се патентирани производи на нашата компанија.Поради опременоста со вентилски блок, капштаните не само што бараат поедноставен хидрауличен систем, туку имаат и големо подобрување на доверливоста на погоните.Тие се карактеризираат со висока ефикасност на стартување и работа, голема моќност, низок шум, висока доверливост, компактна структура и економичност.Откријте повеќе хидраулични серии капстан од листот со податоци.


 • Услови на плаќање:L/C,D/A,D/P,T/T
 • Детали за производот

  Ознаки на производи

  Оваа хидраулична серија на капстан широко се применува во машините за бродови и палубата.

  Механичка конфигурација:Се состои од блокови на вентили со функција за заштита од сопирање и преоптоварување, хидрауличен мотор, планетарен менувач, кочница од влажен тип, глава и рамка за капа.Прилагодени модификации за вашите најдобри интереси се достапни во секој момент.


 • Претходно:
 • Следно:

 • ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ