Transmisi hidrolik - IY3 Series

Panjelasan Produk:

Transmisi hidrolik Drives IY SeriesFitur dimensi radial leutik, beurat hampang, torsi tinggi, noise low, efisiensi awal tinggi, stabilitas alus dina speed low, sarta ékonomi alus.Kami geus complied selections rupa transmisi pikeun rupa-rupa aplikasi.Anjeun wilujeng sumping pikeun nyimpen lambar data pikeun rujukan anjeun.


  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    Hidrolik Transmisi Drivesruntuyan IY loba dipaké dinarékayasa konstruksi,mesin karéta api, mesin jalan,mesin kapal,mesin minyak bumi,mesin pertambangan batubara, jeungmesin metalurgi.IY3 Series transmisi hidrolik 'aci kaluaran tiasa nanggung radial éksternal badag sarta beban axial.Éta bisa ngajalankeun dina tekanan tinggi, sarta tekanan balik allowable nepi ka 10MPa dina kaayaan gawé kontinyu.Tekanan maksimum anu diidinan tina casingna nyaéta 0.1MPa.

    Konfigurasi mékanis:

    Transmisi diwangun kumotor hidrolik, kotak gear planet,rem cakram(atanapi henteu marake) sarengdistributor multi-fungsi.Tilu jinis aci kaluaran kanggo pilihan anjeun.Parobihan khusus pikeun alat anjeun sayogi iraha waé.

     transmissiong tanpa marake IY3 structransmisi IY3 aci kaluaran

     

    Séri IY3Transmisi hidrolikParameter Utama:

    Modél

    Total kapindahan (ml/r)

    Torsi Dipeunteun (Nm)

    Laju (rpm)

    Modél Motor

    Modél Gearbox

    Modél marake

    Distributor

    16MPa

    20Mpa

    IY3-700***

    693

    1358

    1747

    1-80

    INM1-100

    C3(i=7)

    Z13

    D31,D60***

    D40,D120***

    D47,D240***

    IY3-1000***

    1078

    2113

    2717

    1-80

    INM1-150

    IY3-1700***

    1701

    3273

    4028

    1-80

    INM1-250

    IY3-2200***

    2198

    4229

    5437

    1-80

    INM1-320

    IY3-2000***

    1908.5

    3742

    4811

    1-85

    INM2-350

    C3D(i=5.5)

    Z23

    D31,D60***

    D40,D120***

    D47,D240***

    IY3-2500***

    2337.5

    4583

    5892

    1-65

    INM2-420

    IY3-2750***

    2711.5

    5316

    6835

    1-60

    INM2-500

    IY3-3400***

    3426.5

    6593

    8476

    1-45

    INM2-630

     

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali