Alat Slewing

Panjelasan Produk:

Alat Slewing - IWYHG Hydraulic Series dirancang pikeun solusi slewing excavator.Aranjeunna Fitur tekanan kerja tinggi, stabilitas alus, struktur kompak, beurat hampang tur pangropéa gampang.Kami geus disusun selections alat slewing pikeun rupa excavators kelas.Anjeun wilujeng sumping pikeun nyimpen lambar data pikeun kapentingan anjeun.


  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    runtuyan ieuexcavatorgears ayunngajalankeun gear ring dina platform slewing ngaliwatan shafts gear kaluaran maranéhanana.Aranjeunna tiasa nanggung dampak beban hidrolik sareng éksternal.gears ayun jenis ieu geus loba dipaké dina sagala rupa alat sejen, kaasupplatform hawa, kandaraan konstruksi, jeungcrawler-transporters.

    Konfigurasi mékanis:

    Gear ayun diwangun kumotor hidrolik, kotak gear planet multi-tahap, marakesarta blok klep kalawanmarakefungsi.Éta sayogi pikeun ngarobih desain pikeun nyugemakeun dimensi pamasangan anu unik, sareng ngarobih rasio pangurangan laju anu dipikahoyong ku para nasabah.diskusi salajengna ngeunaan gear, mangga ngahubungan insinyur urang.

    konfigurasi gear ayun

    The IWYHGExcavator ayun GearParameter Utama:

    Torsi Kaluaran (Nm)

    Laju (rpm)

    Babandingan

    Tekanan dipeunteun (Mpa)

    Kapindahan (ml/r)

    Pindah Motor (ml/r)

    Beurat (Kg)

    Tipe Excavator (Ton)

    2600

    0-80

    19.6

    20

    1028.87

    52.871

    70

    8

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali