Planetary Gearbox- IGT220T3

Panjelasan Produk:

Planetary Gearbox- IGT220T3Fitur efisiensi total tinggi, desain kompak sareng modul, réliabilitas sareng daya tahan anu saé.Pangalaman desain canggih sareng prosés fabrikasi modéren ngajamin kapasitas mawa beban anu luar biasa sareng kaamanan operasional.Kotak gear saluyu sareng jinis standar Rexroth ogé.Kami parantos nyusun pilihan tina sababaraha kotak gear anu kami hasilkeun pikeun rupa-rupa aplikasi.Anjeun wilujeng sumping pikeun nyimpen lambaran data pikeun rujukan anjeun.


  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    Gearbox planet- IGT220T3 Hydrostatic Drive Series loba dilarapkeun dinarigs bor Rotary Mapay,kabayang jeung Cranes Cranes,lagu jeung cutter sirah drive tina mesin panggilingan,headers jalan,rollers jalan,ngalacak kandaraan,platform hawa,rigs bor timer propeljeungcranes laut.The drive henteu ngan loba geus dipaké ku konsumén domestik Cina kayaningSANY,XCMG,ZOOMLION, tapi ogé geus diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, India, Koréa Kidul, Walanda, Jérman jeung Rusia jeung saterusna.

    Konfigurasi mékanis:

    Gearbox planet- IGT220T3 diwangun ku kotak gear planét sareng rem multi-disc tipe baseuh.Parobihan khusus pikeun alat anjeun sayogi iraha waé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali