Хидрауличен мотор - серија INM4

Опис на производот:

Хидрауличен мотор – Серијата INM4 постојано напредува врз основа на италијанската технологија, почнувајќи од нашето претходно заедничко вложување со италијанска компанија.Низ годините надоградување, јачината на куќиштето и носивоста на внатрешниот динамички капацитет на моторот се драстично зголемени.Нивната извонредна изведба на големиот рејтинг на континуирана моќност високо задоволува широк опсег на работни услови.

 


 • Услови на плаќање:L/C,D/A,D/P,T/T
 • Детали за производот

  Ознаки на производи

  Хидрауличнимотор INM серијае еден вид намотор со радијален клип.Широко се применува во различни видови апликации, вклучително и неограничувањемашина за инјектирање на пластика, машини за брод и палубата, градежна опрема, дигалка и транспортно возило, тешки металуршки машини, нафтаи рударски машини.Повеќето од наменски макари, хидраулични преносни уреди и уреди за вртење што ги дизајнираме и произведуваме се изградени со користење на овој типмоторs.

  Механичка конфигурација:

  Дистрибутер, излезна осовина (вклучувајќи ја вратилото за вшмукување, масно вратило на клучот, стеснето масно вратило на клучот, внатрешно вратило на шилестата, внатрешно вратило на шилестата), тахометар.

  Конфигурација на мотор INM4

  Мотор INM4 вратило

  Технички параметри на хидраулични мотори од серијата INM4:

  ТИП

  (ml/r)

  (MPa)

  (MPa)

  (N·m)

  (N·m/MPa)

  (r/min)

  (килограм)

  ТЕОРИСКИ

  ПОМЕСТУВАЊЕ

  ОЦЕНЕТО

  ПРИТИСОК

  ВРВ

  ПРИТИСОК

  ОЦЕНЕТО

  ВРТЕЖ

  СПЕЦИФИЧНИ

  ВРТЕЖ

  ПРОДОЛЖУВА

  БРЗИНА

  Максимална брзина

  ТЕЖИНА

  INM4-600

  616

  25

  40

  2403

  96.1

  0,4~400

  550

  120

  INM4-800

  793

  25

  40

  3100

  124

  0,4~350

  550

  INM4-900

  904

  25

  37,5

  3525

  141

  0,4~325

  450

  INM4-1000

  1022 година

  25

  35

  4000

  160

  0,4~300

  400

  INM4-1100

  1116

  25

  35

  4350

  174

  0,4~275

  400

  INM4-1300

  1316 година

  25

  28

  5125

  205

  0,4~225

  350

  Имаме целосен опсег на мотори од серијата INM по ваш избор, од INM05 до INM7.Повеќе информации може да се видат во нашите листови со податоци за пумпа и мотор од страницата за преземање.


 • Претходно:
 • Следно:

 • ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ