Gearbox Planetary- IGT220T3

Deskripsi Produk:

Gearbox Planetary- IGT220T3nduweni efisiensi total dhuwur, desain kompak lan modul, linuwih lan awet.Pengalaman desain canggih lan proses fabrikasi modern njamin kapasitas mbeta beban sing luar biasa lan safety operasional.Kothak gear uga cocog karo jinis standar Rexroth.Kita wis nyusun pilihan saka macem-macem kotak gear sing wis digawe kanggo macem-macem aplikasi.Sampeyan olèh nyimpen sheets data kanggo referensi.


  • Syarat-syarat pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Detail Produk

    Tag produk

    Gearbox Planet- IGT220T3 Hydrostatic Drive Series digunakake digunakake ingrig pengeboran rotary crawler,wheel lan crane crawler,track lan cutter sirah drive saka mesin panggilingan,headers dalan,rollers dalan,trek kendaraan,platform pangeboman,rig pengeboran dhewelancrane laut.Drive ora mung digunakake digunakake dening pelanggan domestik Cina kayataSANY,XCMG,ZOOMLION, nanging uga wis diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, India, Korea Selatan, Walanda, Jerman lan Rusia lan ing.

    Konfigurasi Mekanik:

    Gearbox Planet- IGT220T3 kasusun saka gearbox planet lan rem multi-disk jinis udan.Modifikasi khusus kanggo piranti sampeyan kasedhiya kapan wae.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED