Objektet

 

Vegël makine e përbërë me frezë tornimi DMG
Qendra e përpunimit horizontal DMG
Mulli me precizion të lartë
Punëtoria e Precisionit të Kompanisë
Punëtori e montimit të motorëve
Mulli cilindrike i importuar nga Zvicra
Vegël tornuese dhe frezuese Mazak
Makinë matëse me tre koordinata
Makinë e kontrollit numerik
Punishtja Hidraulike INI
Workshop robotik
Shtrati i testimit të pajisjes hidraulike të transmisionit dhe rrotullimit