INI Hydraulic Fa'amalosia le Aufaigaluega e Fa'aalu le Tausamiga Tautotogo i Ningbo

O lo'o o'o mai la tatou Fa'amanatuga Fa'aSaina masani fa'aSaina, a'o fa'asalalauina pea le COVID-19 i totonu ma fafo atu o Saina.Ina ia taofiofia le faʻamaʻi o loʻo iai nei ma puipuia le soifua maloloina ma le saogalemu o tatou tagata, ua tuʻuina atu e le malo o Ningbo le tele o faiga faʻavae aoga e faʻamalosia ai le nonofo ai o tagata i Ningbo i le taimi o le Spring Festival Holiday.I le tali atu i faiga fa'avae a le malo fa'alotoifale, matou te fa'amalosia le nonofo ai fo'i o le aufaigaluega.O auala nei o le a faʻatinoina e faʻamaonia ai tagata o le a nonofo ma galulue i le taimi o aso malolo.

1, Le tagata faigaluega machining laina muamua po'o ai lava e 100% le aofa'i o le auai o le a tu'uina atu fa'aopoopo RMB 2500;o le tagata faigaluega laina lona lua po'o ai lava e 100% le aofa'i o le auai o le a tu'uina atu i ai le fa'aopoopoga RMB 2000;O le aufaigaluega a le ofisa (e le o se faleaoga) po'o ai lava e 100% le aofa'i o le auai o le a maua le RMB 1500.

2, Aufaigaluega so'o se tagata e faigaluega i le taimi o aso malolo o le a totogi i le fa'atolu i luga ole totogi o galuega.

3, Faʻaleleia meaʻai paleni o le a tuʻuina atu mo le aufaigaluega o loʻo galue i le taimi o aso malolo.

E le gata i lea, o Mr. Hu Shixuan, o le na faavaeina le INI Hydraulic, o le a ia saofagā atu i le RMB 300,000 e faʻaopoopo atili ai le tau mo le Aso Galue Muamua a le kamupani Lottery Activity o le faʻauʻuina o le kalena faʻa-Saina o le masina fou o aso malolo.

1, Fa'ailoga Fa'apitoa: 1 ta'avale, tau RMB 100,000

2, Taui Muamua: 10 Huawei telefoni, tau RMB 4,000/pcs

3, Taui Lona Lua: 30 poto kuka araisa, tau RMB 1,000/pcs

4, Tolu Tolu: 60 kata fa'atau, tau RMB 600/pcs

5, Fa'amafanafanaga: fa'asala fa'avevela mea'ai atamai, tau RMB 400/pcs, mo le aufaigaluega e le manumalo i luga a'e o fa'ailoga.

E le gata i lea, o le aufaigaluega o loʻo galulue i le taimi o aso malolo o le a tuʻuina atu avanoa faaopoopo e tusi se lotoa.O le faiga fa'avae o le lotoa o le: i luga o le galuega i le aso e tasi mo le isi tiketi se'i.

I se aotelega, ia soifua maloloina ma saogalemu a tatou aufaigaluega!!Tau ina ia fausia e a tatou aufaigaluega ni olaga lelei e ala i le galue malosi!!

lotoa


Taimi meli: Ian-20-2021