Polokalama: Le Tuputupu a'e o se Ta'ita'i'au Malosi mai se fitafita lelei

Matou te malamalama loloto o pule o laina pito i luma o se vaega taua i la matou kamupani.Latou te galulue i le pito i luma i totonu o le falegaosimea, e a'afia sa'o i le tulaga lelei o oloa, saogalemu o gaosiga, ma le agaga o tagata faigaluega, ma o lea e afaina ai le manuia o le kamupani.O aseta taua mo le INI Hydraulic.O le matafaioi a le kamupani le faʻaauau pea ona faʻalauteleina o latou malosi.

 

Polokalama: o le tuputupu aʻe o se taʻitaʻiʻau malosi mai se fitafita lelei

Iulai 8, 2022, INI Hydraulic na amataina le Outstanding Front-Line Manager Special Training Program, lea na faʻatonuina e faiaoga faʻapolofesa mai le Zhituo Organization.O le polokalame na taulaʻi i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le faʻaogaina o matafaioi faʻatautaia.O le fa'amoemoe i le fa'aleleia atili o tomai fa'apolofesa a ta'ita'i vaega, ma lo latou lelei ma le lelei o galuega, o le polokalame e aofia ai le fa'afoeina o le tagata lava ia, pulega o tagata faigaluega, ma vaega o a'oa'oga tau pulega.

 

Uunaia ma le faʻamalosia mai le pule sinia a le kamupani

I luma o le vasega, sa faailoa mai e le pule sili Ms. Chen Qin lona popole loloto ma le faamoemoe tele e uiga i lenei polokalame aoaoga.Na ia faamamafaina ni vaega taua se tolu e tatau ona manatua e tagata auai pe a auai i le polokalame:

1, Fa'aoga manatu ma le misiona a le kamupani ma fa'atu le mautinoa

2, Faʻaitiitia tupe faʻaalu ma faʻaitiitia punaʻoa otaota

3, Fa'aleleia le malosi i totonu i lalo o tulaga lu'itau o le tamaoaiga o lo'o i ai nei

Na fa’amalosia fo’i e Ms. Chen Qin i latou o lo’o a’oa’o ina ia fa’atino le poto na a’oa’oina mai le polokalame i le galuega.Na ia folafola atu le tele o avanoa ma le lumanaʻi manuia mo tagata faigaluega agavaa.

 

E uiga i kosi

O vasega muamua na tuuina atu e le lauga sinia Mr. Zhou mai Zhituo.O mea o lo'o aofia ai le fa'ailoaina o matafaioi fa'avae ma le fa'atonuga o galuega a le TWI-JI.TWI-JI fa'atonuga fa'atonuga ta'iala fa'afoeina galuega fa'atasi ma tulaga fa'ata'atitia, fa'ataga tagata faigaluega e malamalama lelei ia latou galuega, ma fa'agaoioi e ala i fa'ata'ita'iga.Fa'atonuga sa'o mai pule e mafai ona puipuia ai tulaga o le fa'auluina o amioga le taupulea, toe fai galuega, fa'aleagaina o mea faigaluega, ma fa'alavelave fa'afuase'i.Na tu'ufa'atasia e le au a'oa'o le a'oa'oga ma mataupu moni i le galuega e malamalama atili ai i le malamalama ma fa'amoemoe pe fa'apefea ona latou fa'aogaina tomai ia latou galuega i aso uma.

Ina ua mae’a a’oa’oga, sa fa’aalia e sui auai lo latou fiafia i le fa’atinoina o le poto ma le tomai sa latou a’oa’oina i le polokalame i a latou galuega o lo’o i ai nei.Ma o loʻo latou tulimatai atu i le isi laasaga o aʻoaʻoga, faʻaauau pea ona faʻaleleia i latou lava.

polokalame pule lelei

 


Taimi meli: Iul-12-2022