E faʻafefea ona puipuia le cavitation i le hydraulic system?

I le hydraulic system, o le cavitation o se mea e tupu ai suiga vave o le mamafa o le suauʻu e mafua ai le faʻavaeina o ni pupu laiti e tumu i ausa i nofoaga e maualalo ai le mamafa.O le taimi lava e fa'aitiitia ai le mamafa i lalo ifo o le maualuga o le suau'u tumu i le vevela o le suau'u, o le a vave ona fa'atupuina le tele o lua e tumu ai ausa.O le iʻuga, o le tele o faʻafefe o le ea e taʻitaʻia ai le faʻagataina o le suauu i totonu o paipa poʻo elemene eletise.

O le mea mata'utia o le cavitation e masani lava ona tupu i le faitotoa ma fafo o le valve ma le pamu.A tafe atu le suauu i le ala vaapiapi o le valve, o le saoasaoa o le saosaoa o le sua e faateleina ma pa'ū le mamafa o le suauu, ona tupu ai lea o le cavitation.E le gata i lea, o lenei mea e aliali mai pe a faʻapipiʻi le pamu i luga o le maualuga, o le suauʻu faʻafefeteina e teteʻe tele ona o le totonugalemu o le paipa suction e laʻititi tele, pe a le lava le suauʻu suauʻu ona o le saoasaoa o le pamu e maualuga tele.

Ea bubbles, lea e agai atu i totonu o le vaega maualuga o le mamafa ma le suauu, malepe vave ona o le taumafaiga o le maualuga o le mamafa, ona sosoo ai lea ma le siʻosiʻomaga o meaʻai vai e totogi ai pulu i le saoasaoa maualuga, ma o le mea lea o le fetoʻai maualuga-saosaoa i le va o nei vaega e maua ai se vaega o aʻafiaga hydraulic.O se taunuuga, o le mamafa ma le vevela i se vaega e matua faateleina, ma mafua ai ona lulu ma pisa.

I luga o le puipui mafiafia o loʻo faʻataʻamilomilo ai lua ma le pito i luga o elemene, paʻu uʻamea papaʻu, ona o le umi o le mafatia mai le aʻafiaga o le hydraulic ma le maualuga o le vevela, faʻapea foi ma le malosi tele o taumafaiga e mafua mai i le kesi mai le suauu.

A maeʻa ona faʻaalia le tulaga o le cavitation ma ona taunuuga le lelei, matou te fiafia e faʻasoa atu lo matou iloa ma le poto masani i le auala e taofia ai mai le tupu.

【1】 Fa'aiti'itia le pa'u o le mamafa i le mea e tafe ai i pu laiti ma vaeluagalemu: fua fa'atatau o le mamafa o lo'o fa'amoemoe e tafe i luma ma pe a uma pu ma vaeluaga ole p1/p2 <3.50 .
【2】 Fa'amanino le ta'amilosaga o paipa fa'afefete pamu vai, ma fa'atapula'a le saosaoa o le vai i totonu o le paipa i le tele o itu;fa'aitiitia le maualuga o le suction o le pamu, ma fa'aitiitia le fa'aleagaina o le mamafa i le laina fa'aulu i le tele e mafai ai.
【3】 Filifili le T-so'oga maualuga maualuga ma fa'aaoga pamu vai maualuga e fai ma pamu fesoasoani e sau ai le suauu.
【4】 Taumafai e fa'aoga uma paipa sa'o ile faiga, 'alo'ese le pi'i ma'ai ma se vaega vaapiapi.
【5】 Faʻaleleia elemene gafatia e teteʻe ai kesi kesi.


Taimi fa'asalalau: Sep-21-2020