Videot e produkteve

Motor hidraulik i serisë INM

• Gama e zhvendosjes 60-4300ml/r
• Ndërrimi i motorit të serisë GM të kompanisë italiane SAI
• Efikasitet i lartë, besueshmëri e madhe
• Një gamë e gjerë e pajisjeve të shpërndarjes së rrjedhës në dispozicion;
• valvulat e fishekëve me fileto dhe pajisjet matëse të shpejtësisë mund të kombinohen.

Motor hidraulik i serisë IPM

• Gama e zhvendosjes 50-6300ml/r
• Ndërrimi i motorëve Intermot dhe motorëve Calzoni me të njëjtën zhvendosje
• Besueshmëri më e madhe për shkak të mëngës së pistës me trajtim të veçantë

Motor hidraulik i serisë IMB
• Gama e zhvendosjes 1000-6300ml/r
• Ndërrimi i motorëve të serisë Staffa HMB me të njëjtën zhvendosje
• Bilanci i presionit statik, rezistencë ndaj presionit të lartë, jetë e gjatë

Pajisja e transmetimit hidraulik të serisë IY

• Strukturë shumë e integruar, kompakte
• Efikasitet i lartë, duke përdorur motor me shpejtësi të ulët dhe çift rrotullues të lartë
• E aplikueshme për të gjitha llojet e vinçave
• Mbështet personalizimin

Çikrik hidraulik i serisë IYJ
• Çikrik hidraulik për shtytës statik të shtyllave
• Strukturë shumë e integruar, kompakte
• Stabilitet i mirë, duke adoptuar motor me shpejtësi të ulët dhe çift rrotullues të lartë
• I përshtatshëm për të gjitha llojet e pajisjeve ngritëse dhe tërheqëse
• Mbështet personalizimin

Çikrik me njerëz
• Shumë i integruar, efikasitet i lartë
• I sigurt dhe i besueshëm për shkak të sistemit të frenimit të dyfishtë
• I përshtatshëm për funksionimin e ngritjes së pasagjerëve
• Mbështet personalizimin

Çikriku i varkës së shpëtimit detar
• Strukturë shumë e integruar, kompakte
• Efikasitet dhe siguri e lartë
• Përputhet me Kodin e Ngushëllimit, certifikatën DNV

Çikrik hidraulik i serisë IYJ
• Strukturë shumë e integruar, kompakte
• Shpejtësia e rregullueshme, duke përdorur motor hidraulik me shpejtësi të lartë dhe të ulët
• Kursimi i energjisë dhe efikasiteti i lartë
• Çertifikuar nga CCS, DNV...etj.
• Mbështet personalizimin

Rrotullues hidraulik i serisë IGH
• Zëvendësimi i reduktuesit të rrotullimit të boshtit Rexroth
• Strukturë shumë e integruar, kompakte
• Rezistencë ndaj presionit të lartë dhe densitet të madh fuqie, duke përdorur motor me shpejtësi të lartë dhe frena të integruar
• I përshtatshëm për të gjitha llojet e rrotullimeve të vinçit
• Mbështet personalizimin

Çikrik hidraulik i brendshëm zgjatues dhe mbajtës i jashtëm IYJ
• Lëvizje me motor me shpejtësi të lartë, kapacitet i madh ngarkese
• Zgjerimi i brendshëm u mbërthye shpejt për të arritur uljen e lirë
• Frenoni me pikë me mekanizëm frenimi të jashtëm
• Mirëmbajtje dhe riparim i lehtë
• Mbështet personalizimin

IYJ varkë peshkimi çikrik seine
• Tambur i dyfishtë me tufë dhëmbësh
• Mbërthejeni frenën e diskut
• Tambur i ankorimit të dyfishtë

Çikrik vinçi kamioni IYJ
• Struktura kompakte dhe e lehtë
• Efikasitet i lartë, besueshmëri e mirë
• Mbështet personalizimin

Pajisja e rrotullimit të vinçit të kamionit IYH
• Struktura kompakte dhe e lehtë
• Efikasitet i lartë, besueshmëri e madhe
• Mbështet personalizimin

Njësia e drejtimit të serisë së rrotullimit IGT
• Zëvendësimi i gamës së plotë të ingranazheve Rexroth nga guaska në guaskë
• Ngasje motori me piston me presion të lartë dhe shpejtësi të lartë, i përshtatshëm për ngasje me çikrik dhe ngasje udhëtimi
• Mbështet personalizimin

Motor udhëtimi IGY
• Ndërrimi i gamës së plotë të motorëve të udhëtimit të Nabotesco, KYB, NACHI, Doosan, JEIL, dhe JESUNG.
• Efikasitet i lartë, besueshmëri e madhe
• Mbështet personalizimin