Pikat e forta

INI Hidraulikthemeluar në vitin 1996, ndodhet në Zonën e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik Ningbo në Kinë.Kompania ka 500 punonjës dhe është e pajisur me objekte prodhimi me vlerë qindra milionëshe.Ne posedojmë 48 patenta kombëtare për shpikje dhe njëqind patenta të tjera.Projektimi dhe prodhimi i produkteve hidraulike të sakta për të përmbushur nevojat e klientëve është gjithmonë qëllimi ynë që kur kemi filluar.

Ne kemi një ekip ekspertiza e të cilit është inxhinieria mekanike hidraulike.Talentet tona mbulojnë nga studentë, master deri në doktoraturë, të udhëhequr nga një inxhinier i lartë i cili është vlerësuar nga Këshilli Shtetëror i Kinës për ekspertizën e tij mekanike hidraulike.Njësia jonë e K&ZH-së u titullua Qendra e Kërkimit dhe Zhvillimit të Teknologjisë së Lartë Provinciale Static and Hydraulic Drive nga Agjencia Provinciale e Shkencës dhe Teknologjisë Zhejiang në Kinë, në vitin 2009. Për më tepër, çdo vit ne bashkëpunojmë me Grupin gjerman të Ekspertëve Hidraulikë Mekanikë, duke trajnuar ekipin tonë për të forcuar aftësia globale e projektit inxhinierik.Receta më e rëndësishme e suksesit tonë që kemi arritur, është sintetizimi i talenteve dhe aftësive tona prodhuese për të realizuar përfitimet maksimale të klientëve tanë.Përsosja e aftësive tona të projektimit dhe prodhimit, bazuar në teknologjitë e vetë-zhvilluara, na mundëson gjithmonë të sjellim produkte hidraulike inovative dhe cilësore në tregun bashkëkohor.

Ne jemi krenarë që jemi një nga kontribuesit në Industrinë dhe Standardin Kombëtar për industrinë hidraulike dhe mekanike në Kinë.Ne luajtëm rolin kryesor në hartimin e Standardit Kombëtar JB/T8728-2010 "Motor Hidraulik me shpejtësi të ulët me çift rrotullues të lartë". Për më tepër, ne morëm pjesë në hartimin e Standardit Kombëtar të GB/T 32798-2016 XP Type Reducer Planetary Gear, JB/T 12230 - Zvogëluesi i ingranazheve planetare të tipit HP 2015 dhe reduktuesi i marsheve planetare të tipit JB/T 12231-2015. Për më tepër, ne morëm pjesë në hartimin e gjashtë Standardeve të Shoqatës së Industrisë Kombetare, duke përfshirë GXB/WJ 0034-2015 Klasifikimi i pajisjes për rrëshqitje të ekskavatorit hidraulik & Vlerësimi, GXB/WJ 0035-2015 Eskavatori Hidraulik i Komponentëve Kyç Hidraulikë Metodat e Testimit të Besueshmërisë së Asamblesë dhe Klasifikimi dhe Vlerësimi i Defekteve Së fundi, Zhejiang Made Certificate Standard about Integrated Hydraulic Winch, T/ZZB2164, e cila është projektuar kryesisht nga kompania jonë është publikuar dhe vënë në ekzekutim që nga 1 marsi 2021.

Duke integruar pasionet tona, talentet tona dhe objektet e sakta të prodhimit dhe matjes, ne duam t'ju ndihmojmë të keni sukses dhe t'ju mbështesim për të zgjeruar funksionimin tuaj, pa marrë parasysh në lumë, oqean, rrafshinë, mal, shkretëtirë apo shtresë akulli.

Udhëzimet e ekspertëve gjermanë
Menaxhimi i Cilësisë
Menaxhimi i Cilësisë