RRETH INI

INI Hidraulikspecializohet në projektimin dhe prodhimin e çikrikëve hidraulikë, motorëve hidraulikë dhe ingranazheve planetare për më shumë se njëzet vjet.Ne jemi një nga furnizuesit kryesorë të aksesorëve të makinerive të ndërtimit në Azi.Përshtatja për të optimizuar dizajnet gjeniale të pajisjeve të klientëve është mënyra jonë për të qëndruar gjallë me forcë në treg.Mbi 26 vjet, të nxitur nga përkushtimi për të inovuar gjithmonë për të kënaqur nevojat e klientëve, ne kemi zhvilluar një gamë të gjerë të linjës së produkteve bazuar në teknologjitë tona të zhvilluara vetë.Spektri i gjerë i produkteve, por secila lidhet ngushtë, përmban çikrikë hidraulikë dhe elektrikë, kuti ingranazhesh planetare, lëvizëse rrotulluese, disqe transmisioni, motorë hidraulikë, pompa dhe sisteme hidraulike.

Besueshmëria e produkteve tona është vërtetuar fuqishëm në aplikime të ndryshme, duke përfshirë moskufizimin e makinerive industriale, makinerive të ndërtimit, makinerive të anijeve dhe kuvertës, pajisjeve në det të hapur, minierave dhe makinerive metalurgjike.

Për më tepër, cilësia e produktit tonë është aprovuar nga shumë organe certifikimi të njohura në mbarë botën.Certifikatat, të cilat produktet tona kanë marrë, përfshijnë certifikatën e ekzaminimit të tipit EC, certifikatën BV MODE, certifikatën DNV GL, Vërtetim KE të konformitetit, Certifikatën e miratimit të tipit për produktin detar dhe sigurimin e cilësisë së Regjistrit të Lloyd's.Deri më tani, përveç Kinës, tregut tonë të brendshëm, ne kemi eksportuar gjerësisht produktet tona në Shtetet e Bashkuara, Gjermani, Holandë, Australi, Rusi, Turqi, Singapor, Japoni, Korenë e Jugut, Malajzi, Vietnam, Indi dhe Iran.Shërbimet tona logjistike dhe pas shitjes mbulojnë të gjithë botën menjëherë dhe në mënyrë të besueshme për interesat maksimale të klientëve tanë.