Видеа со производи

Хидрауличен мотор од серијата INM

• Опсег на поместување 60-4300ml/r
• Замена на мотор од серијата GM на италијанска компанија SAI
• Висока ефикасност, голема доверливост
• Достапен е широк опсег на уреди за дистрибуција на протокот;
• Може да се комбинираат вентили за касети со навој и уреди за мерење на брзината.

Хидрауличен мотор од серијата IPM

• Опсег на поместување 50-6300ml/r
• Замена на мотори Intermot и Calzoni мотори со иста зафатнина
• Поголема сигурност поради клипот ракав со посебен третман

Хидрауличен мотор од серијата IMB
• Опсег на поместување 1000-6300ml/r
• Замена на мотори од серијата Staffa HMB со иста зафатнина
• Статички баланс на притисок, отпорност на висок притисок, долг животен век

Уред за хидрауличен менувач од серијата IY

• Високо интегрирана, компактна структура
• Висока ефикасност, со користење на мотор со мала брзина и висок вртежен момент
• Применливо за сите видови кранови
• Поддршка за прилагодување

Хидраулично крик од серијата IYJ
• Хидрауличен винч за статичен двигател на купови
• Високо интегрирана, компактна структура
• Добра стабилност, прифаќање на мотор со мала брзина и висок вртежен момент
• Погоден за сите видови опрема за подигање и влечење
• Поддршка за прилагодување

Винч со екипаж
• Високо интегриран, висока ефикасност
• Безбеден и сигурен поради системот за двојно сопирање
• Погоден за ракување со подигнување на патници
• Поддршка за прилагодување

Винч на морски чамец за спасување
• Високо интегрирана, компактна структура
• Висока ефикасност и безбедност
• Сообразува со Solace Code, сертификат DNV

Хидраулично крик од серијата IYJ
• Високо интегрирана, компактна структура
• Прилагодлива брзина, користејќи хидрауличен мотор со голема и мала брзина
• Заштеда на енергија и висока ефикасност
• Сертифициран од CCS, DNV...итн.
• Поддршка за прилагодување

Хидраулично вртење од серијата IGH
• Замена на редуктор на ротација на вратилото Rexroth
• Високо интегрирана, компактна структура
• Отпорност на висок притисок и голема густина на моќност, со помош на мотор со голема брзина и вградена сопирачка
• Погоден за сите видови на ротација на кран
• Поддршка за прилагодување

IYJ внатрешен хидрауличен винч за растегнување и надворешен држач
• Погон на мотор со голема брзина, голема носивост
• Внатрешното проширување брзо се спои за да се постигне слободно спуштање
• Точна сопирачка со надворешен механизам за сопирање
• Лесно одржување и поправка
• Поддршка за прилагодување

IYJ рибарски чамец крик од сена
• Двоен барабан со спојка за заби
• Стиснете ја диск сопирачката
• Двоен барабан за прицврстување

Винче за камионски кран IYJ
• Компактна и лесна структура
• Висока ефикасност, добра доверливост
• Поддршка за прилагодување

Уред за вртење на камионски кран IYH
• Компактна и лесна структура
• Висока ефикасност, голема доверливост
• Поддршка за прилагодување

IGT погонска единица со серија на вртење на школка
• Замена на комплетната палета на менувачи Rexroth од школка до школка
• Погон на клипни мотори со висок притисок и голема брзина, погоден за погон на винч и за патување
• Поддршка за прилагодување

Мотор за патување IGY
• Замена на комплетната палета на мотори за патување на Nabotesco, KYB, NACHI, Doosan, JEIL и JESUNG.
• Висока ефикасност, голема доверливост
• Поддршка за прилагодување