Јаки страни

INI Hydraulicоснована во 1996 година, се наоѓа во економската и технолошката развојна зона Нингбо во Кина.Компанијата има 500 вработени и е опремена со стотици милиони производствени капацитети.Поседуваме 48 национални патенти за изум и уште сто други патенти.Дизајнирањето и производството на прецизни хидраулични производи за да се задоволат потребите на клиентите е секогаш наша цел откако започнавме.

Имаме тим чија експертиза е хидраулично-машинско инженерство.Нашите таленти опфаќаат од додипломци, магистри до докторати, предводени од виш инженер кој е награден од Државниот совет на Кина за неговата хидраулична механичка експертиза.Нашата единица за истражување и развој доби право како Провинциски центар за високотехнолошки истражувања и развој за статички и хидрауличен погон од страна на провинциската агенција за наука и технологија Жеџијанг во Кина, во 2009 година. способност за инженерски проект на глобално ниво.Најважниот рецепт за нашиот успех што го постигнавме е синтетизирање на нашите таленти и производствена способност за да ги реализираме најголемите придобивки на нашите клиенти.Усовршувањето на нашите способности за дизајнирање и производство континуирано врз основа на саморазвиени технологии ни овозможува секогаш да носиме иновативни и најквалитетни хидраулични производи на современиот пазар.

Горди сме што сме еден од соработниците на индустријата и националниот стандард за хидраулична и механичка индустрија во Кина.Ја одигравме главната улога во изготвувањето на Националниот стандард JB/T8728-2010 „Хидрауличен мотор со ниска брзина со висок вртежен момент“. Дополнително, учествувавме во изготвувањето на Националниот стандард на GB/T 32798-2016 XP тип Планетарен редуктор за пренос, JB/T 12230 -2015 HP Type Planetary Gear Reducer и JB/T 12231-2015 JP Type Planetary Gear Reducer.Покрај тоа, учествувавме во изготвувањето на шест стандарди на здружението на националните индустрии, вклучително и GXB/WJ 0034-2015 хидрауличен багер за тестирање на уредот и методологија за тестирање & Проценка, GXB/WJ 0035-2015 Хидраулични багери Клучни хидраулични компоненти Методи за тестирање на сигурност и класификација и проценка на дефекти. објавен и ставен во извршување од 1 март 2021 година.

Интегрирајќи ги нашите страсти, нашите таленти и прецизни производствени и мерни капацитети, сакаме да ви помогнеме да успеете и да ве поддржиме да ја продолжите работата, без разлика во река, океан, рамнина, планина, пустина или ледена покривка.

Германско стручно упатство
Управување со квалитет
Управување со квалитет