ЗА INI

INI Hydraulicспецијализирана за дизајнирање и производство на хидраулични макари, хидраулични мотори и планетарни менувачи повеќе од дваесет години.Ние сме еден од водечките добавувачи на додатоци за градежни машини во Азија.Приспособувањето за оптимизирање на генијалниот дизајн на опремата на клиентите е нашиот начин да останеме живи на пазарот.Во текот на 26 години, водени од посветеноста на секогаш иновации за задоволување на потребите на клиентите, развивме широк асортиман на производна линија заснована на нашите саморазвиени технологии.Широкиот спектар на производи, но секој во тесна корелација, содржи хидраулични и електрични макари, планетарни менувачи, погони за вртење, преносни погони, хидраулични мотори, пумпи и хидраулични системи.

Веродостојноста на нашите производи е силно докажана во различни примени, вклучително и неограничување на индустриски машини, градежни машини, машини за бродови и палубата, опрема за офшор, рударски и металуршки машини.

Освен тоа, квалитетот на нашиот производ е одобрен од повеќе светски познати тела за сертификати.Сертификатите што ги имаат добиено нашите производи вклучуваат сертификат за испитување EC-тип, BV MODE, DNV GL сертификат, EC атест за сообразност, сертификат за одобрение на тип за морски производ и осигурување на квалитет на регистарот на Лојд.Досега, покрај Кина, нашиот домашен пазар, нашироко ги извезувавме нашите производи во САД, Германија, Холандија, Австралија, Русија, Турција, Сингапур, Јапонија, Јужна Кореја, Малезија, Виетнам, Индија и Иран.Нашите логистика и услуги по продажбата го покриваат целиот свет навремено и сигурно за најголемите интереси на нашите клиенти.