Warta

  • Program: Tumuwuhna Jenderal anu Kuat ti Prajurit Anu Alus

    Program: Tumuwuhna Jenderal anu Kuat ti Prajurit Anu Alus

    Kami ngartos pisan yén manajer garis payun mangrupikeun bagian penting dina perusahaan urang.Aranjeunna damel di tempat payun di pabrik, mangaruhan langsung kana kualitas produk, kaamanan produksi, sareng moral pagawe, sareng ku kituna mangaruhan kasuksésan perusahaan.Aranjeunna aset berharga pikeun INI hidrolik.Éta ...
    Maca deui
  • INI Sukses dina Pamariksaan Panarimaan DWP (Proyék Bengkel Digitized)

    INI Sukses dina Pamariksaan Panarimaan DWP (Proyék Bengkel Digitized)

    Ngaliwatan ampir dua taun neraskeun proyék workshop digitized-tingkat propinsi, INI Hidrolik nembe geus nyanghareupan test ditampa widang ku spesialis téhnologi informasi, anu diayakeun ku Ékonomi Kota Ningbo sarta Biro Émbaran.Dumasar kana platform internét anu dikontrol sorangan...
    Maca deui
  • Bewara Cuti Libur Taunan Festival Musim Semi Cina 2022

    Bewara Cuti Libur Taunan Festival Musim Semi Cina 2022

    Klién sareng padagang anu dihormat: Kami badé cuti Libur Taunan pikeun Libur Festival Musim Semi Cina 2022 ti 31 Januari - 7 Pebruari 2022. Sakur email atanapi patarosan salami periode liburan moal tiasa dijawab salami 31 Januari- 7 Pebruari 2022. Hapunten pisan upami...
    Maca deui
  • INI Hydraulic's Suv Rescue Winch Dileler salaku NTFUP

    INI Hydraulic's Suv Rescue Winch Dileler salaku NTFUP

    17 Nov 2021, Ékonomi jeung Téknologi Inpormasi Departemen Zhejiang ngumumkeun 2021 Unit Kahiji (Set) Daptar Produk Wewengkon Penting Dina High-end Industri Manufaktur Equipment Ningbo sanggeus reexamination.Daptar éta kalebet 1 set International The First Unit (Set) Product(ITFUP), 18 s...
    Maca deui
  • Uleman INI Hydraulic: Booth E3-A2, PTC ASIA 2021

    Uleman INI Hydraulic: Booth E3-A2, PTC ASIA 2021

    26-29 Oktober 2021, urang bakal némbongkeun generasi produk canggih urang winches hidrolik, transmisi hidrolik jeung gearboxes planet salila PTC ASIA 2021 paméran.Urang warmly ngabagéakeun kadatangan anjeun ka stan E3-A2, Shanghai New International Expo Center.
    Maca deui
  • Uleman INI HYDRAULIC: BOOTH B30, AFDF CHINA 2021

    Uleman INI HYDRAULIC: BOOTH B30, AFDF CHINA 2021

    18 - 20 Oktober 2021, kami bakal milu The 11th Advanced Forum of Deep Foundation, sareng bakal nunjukkeun generasi produk canggih kami tina winch hidrolik, transmisi hidrolik sareng kotak gear planet salami 2021 Deep Foundation Technology Equipment Trade Fair.Kami ngabagéakeun anjeun...
    Maca deui
  • Pengumuman Zhejiang Made Sertipikat Standar Ngeunaan Integrated Hydraulic Winch

    Pengumuman Zhejiang Made Sertipikat Standar Ngeunaan Integrated Hydraulic Winch

    Ku ieu, kami ngahormatan pikeun nginpokeun yén Zhejiang Made Sertipikat Standar ngeunaan Integrated Hydraulic Winch, T / ZZB2064-2021, anu utamina direncanakeun ku perusahaan kami, parantos diterbitkeun sareng dilaksanakeun ti saprak 1 Maret 2021. "ZHEJIANG MADE" ngagambarkeun gambar merek régional canggih Zhe ...
    Maca deui
  • Program Pelatihan Komunikasi & Kohési INI Hydraulic 2021

    Program Pelatihan Komunikasi & Kohési INI Hydraulic 2021

    Dina tanggal 27 sareng 28 Maret, tim manajemen Hidrolik INI kami ngagaduhan palatihan Komunikasi & Kohési anu suksés.Kami ngartos yén kualitas - orientasi hasil, amanah, tanggung jawab, kohési, syukur, sareng katerbukaan - anu gumantung kana kasuksésan urang anu terus-terusan henteu kedah diabaikan ...
    Maca deui
  • Karyawan Awéwé INI Hydraulic Ngarayakeun Poé Awéwé 2021

    Karyawan Awéwé INI Hydraulic Ngarayakeun Poé Awéwé 2021

    Di INI Hydraulic, karyawan awéwé urang akun pikeun 35% tina staffs.Aranjeunna paburencay dina sakabéh departemén urang, kaasup posisi manajemén senior, departemén R&D, departemén jualan, workshop, departemén akuntansi, departemén purchasing, jeung gudang jsb Sanajan aranjeunna gaduh sababaraha ...
    Maca deui
  • Hasil tina Kagiatan Lotre INI Hydraulic 2021

    Hasil tina Kagiatan Lotre INI Hydraulic 2021

    Numutkeun kabijakan lotre anu didirikeun ku perusahaan sateuacan Libur Festival Musim Semi Cina 2021, langkung ti 1,000 tikét lotre parantos dipasihkeun ka staf kami dina 21 Pebruari 2021. Rupa-rupa hadiah lotre kalebet mobil, telepon pinter, rice cooker listrik, jsb Salila hol ...
    Maca deui
  • Bewara Cuti Libur Taunan Festival Musim Semi Cina 2021

    Bewara Cuti Libur Taunan Festival Musim Semi Cina 2021

    Klién sareng padagang anu dihormat: Kami badé cuti Libur Taunan pikeun Libur Festival Musim Semi Cina 2021 ti 11-16 Pebruari 2021. Sakur email atanapi patarosan salami periode liburan moal tiasa dijawab salami 11-16 Pebruari. , 2021. Hapunten pisan upami aya ...
    Maca deui
  • INI Hidrolik Dikirimkeun Alat Hidrolik pikeun Pangwangunan Sasak Çanakkale 1915

    INI Hidrolik Dikirimkeun Alat Hidrolik pikeun Pangwangunan Sasak Çanakkale 1915

    Sasak Çanakkale 1915 (Basa Turki: Çanakkale 1915 Köprüsü), ogé katelah Sasak Dardanelles (Basa Turki: Çanakkale Boğaz Köprüsü), nyaéta sasak gantung anu diwangun di Çanakkale di kalér-kuloneun Turki.Tempatna di kiduleun kota Lapseki sareng Gelibolu, sasak éta bakal ...
    Maca deui