kekiyatan

INI Hidrolikdidegaké ing 1996, dumunung ing Ningbo Zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi ing China.Perusahaan iki duwe 500 karyawan lan dilengkapi fasilitas produksi atusan yuta nilai.Kita duwe 48 paten penemuan nasional lan satus paten liyane.Ngrancang lan nggawe produk hidraulik sing tepat kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan mesthi dadi tujuane wiwit kita miwiti.

Kita duwe tim sing keahliane teknik mesin hidrolik.Talenta kita kalebu saka sarjana, master nganti Ph.D, dipimpin dening insinyur senior sing dianugerahi Dewan Negara China kanggo keahlian mekanik hidrolik.Unit R&D kita kanthi irah-irahan minangka Pusat Riset lan Pengembangan Teknologi Tinggi Provinsi Zhejiang dening Badan Ilmu lan Teknologi Provinsi Zhejiang ing China, ing taun 2009. Salajengipun, saben taun kita kerjo bareng karo Grup Ahli Mekanik Hidrolik Jerman, nglatih tim kita kanggo nguatake kemampuan proyek rekayasa global.Resep sing paling penting kanggo sukses sing wis digayuh, yaiku nyintesis bakat lan kemampuan produksi kanggo mujudake keuntungan sing paling akeh para pelanggan.Nyempurnakake kemampuan ngrancang lan manufaktur kanthi terus-terusan adhedhasar teknologi sing dikembangake dhewe ngidini kita tansah nggawa produk hidraulik sing inovatif lan paling apik ing pasar kontemporer.

Kita bangga dadi salah sawijining kontributor kanggo Industri lan Standar Nasional kanggo industri hidrolik lan mekanik ing China.Kita main peran utama kanggo ngrancang Standar Nasional JB/T8728-2010 "Motor Hidrolik Torsi Tinggi Kecepatan Rendah". Tambahan, kita melu ngrancang Standar Nasional GB/T 32798-2016 XP Tipe Planetary Gear Reducer, JB/T 12230 -2015 HP Type Planetary Gear Reducer, lan JB/T 12231-2015 JP Type Planetary Gear Reducer. Kajaba iku, kita melu nyusun enem Standar Asosiasi Industri Negara, kalebu GXB/WJ 0034-2015 Hydraulic Excavator Slewing Device Testing Durability Testing Methods and Defect Classification & Assessment, GXB/WJ 0035-2015 Hydraulic Excavator Key Hydraulic Components Assembly Reliability Testing Methods and Defect Classification & Assessment. wis diterbitake lan dileksanakake wiwit 1 Maret 2021.

Nggabungake karep kita, bakat lan fasilitas manufaktur lan ukuran sing tepat, kita pengin mbantu sampeyan sukses lan ndhukung sampeyan kanggo ngluwihi operasi sampeyan, ora preduli ing kali, segara, dataran, gunung, ara-ara samun utawa lapisan es.

Pandhuan Pakar Jerman
Manajemen Mutu
Manajemen Mutu