Babagan INI

INI Hidrolikspesialisasi ngrancang lan nggawe winch hidrolik, motor hidrolik lan kotak gear planet luwih saka rong puluh taun.Kita minangka salah sawijining Pemasok Aksesori Mesin Konstruksi ing Asia.Kustomisasi kanggo ngoptimalake desain peralatan cerdik pelanggan minangka cara kita supaya tetep urip kanthi mantep ing pasar.Swara 26 taun, mimpin dening prasetya tansah inovasi kanggo marem kabutuhan pelanggan, kita wis dikembangaké sawetara saka sudhut produk adhedhasar teknologi dikembangaké dhéwé.Spektrum produk sing akeh, nanging saben hubungane intim, ngemot winch hidrolik lan listrik, gearbox planet, drive slewing, drive transmisi, motor hidrolik, pompa lan sistem hidrolik.

Keandalan produk kita wis kabukten kanthi kuat ing macem-macem aplikasi, kalebu ora mbatesi mesin industri, mesin konstruksi, mesin kapal & dek, peralatan ing pesisir, pertambangan lan mesin metalurgi.

Kajaba iku, kualitas produk kita wis disetujoni dening pirang-pirang badan sertifikat sing misuwur ing saindenging jagad.Sertifikasi, sing dipikolehi produk kita, kalebu Sertifikat Ujian Tipe EC, MODE BV, Sertifikat DNV GL, Sertifikat Kesesuaian EC, Sertifikat Persetujuan Tipe kanggo Produk Laut lan Jaminan Kualitas Daftar Lloyd.Nganti saiki, saliyane china, pasar domestik kita, kita wis akeh ngekspor produk kita menyang Amerika Serikat, Jerman, Walanda, Australia, Rusia, Turki, Singapura, Jepang, Korea Selatan, Malaysia, Vietnam, India lan Iran.Layanan logistik lan sawise dodolan kita nutupi saindenging jagad kanthi cepet lan andal kanggo kapentingan sing paling akeh para pelanggan.